leneboysen
AnneChristineKohlerJohansen
AnneNielsen
TineMadsen
dlblogogreysmall

Lene Boysen holder blandt andet også mange foredrag.

seminar

Dyrlæge Lene Boysen. Foto Torben Åndahl.

Lidt om Lene Boysen

Dyrlægeeksamen i 1993 på Den Kongelige Veterinær- og Landbohøjskole.

Jeg har arbejdet 5 år i smådyrspraksis i København og Nordsjælland. Derpå 4 år med forskning i hudsygdomme hos mindre husdyr på Den Kongelige Veterinær- og Landbohøjskole (nu KU SUND) og på Løvens Kemiske Fabrik.

Ph.d.-grad 2002 i hudsygdomme hos kæledyr.

Fra 2002 til 2004 arbejdede jeg på Utrecht Universitet i Holland med hudsygdomme hos kæledyr.

Jeg har forelæst i dermatologi på Københavns Universitet, og holder jævnligt kurser for dyrlægestuderende, veterinærsygeplejersker og dyrlæger.

Egen specialpraksis i hudsygdomme hos kæledyr i Kgs. Lyngby fra juni 2006, siden i Klampenborg, Holte og nu i på Kongevejen i Virum.

Jeg har to piger, Sigrid og Anna, på 8 og 11 år, og er gift med Leif Rasmussen. Vi har kaniner, kat og hund.Lidt om Anne Christine Køhler-Johansen

Jeg blev uddannet dyrlæge fra Den Kongelige Veterinær og -Landbohøjskole i 2005.

I studietiden arbejdede jeg på Faxe Dyrehospital og efter endt uddannelse blev jeg ansat på Hårlev Dyreklinik, Køge Dyreklinik og senere også Falke Dyreklinik.

Jeg har gennem hele mit arbejdsliv haft stor interesse for hudsygdomme hos vores mindre husdyr, og har løbende taget kurser inden for området.

Siden september 2017 har jeg været ansat her hos Lene Boysen.

Privat bruger jeg hovedparten af min fritid med min mand Claus og vores tre børn Mathias, Freja og Nanna. Vi bor på et lille landsted på Sydsjælland, og her har vi plads til – næsten - en hel zoologisk have med hund, heste, katte, marsvin, kaniner, høns og fugle.

 

 

Lidt om Anne Nielsen

Uddannet dyrlæge fra Københavns Universitet i januar 2017. Herefter ansat hos Dyrlægegården i Hundested, hvor jeg også havde været som studentermedhjælper siden 2013.

Da jeg kom ud på den anden side af studiet og mødte virkeligheden, gik det op for mig, hvor undervurderet dermatologi og alle de følger det har, havde været på studiet. Det er nogle af de mest komplicerede og krævende patienter at arbejde med, og hele samspillet mellem dyrlæge og ejer gør det kun mere spændende.

Privat bor jeg i Hillerød med min kæreste og vores to dyr - Golden retrieveren Pixel, og Hellig Birmaen Kato.

 


Lidt om Tine Madsen
På barsel til 1.10.19

Jeg blev uddannet dyrlæge fra Københavns Universitet i 2015 og arbejdede herefter 1,5 år i Sverige. Først på en smådyrsklinik nord for Göteborg og senere på et stort smådyrshospital i Malmö.

Nyder nu at være tilbage i Danmark hvor jeg deler min tid imellem hudklinikken og en lille smådyrsklinik på Amager.

Privat bor jeg i Søborg sammen med min kæreste og vores marsvin.

2018 © Copyright | .

Dyrlæge Anne Christine Køhler-Johansen.

Dyrlæge Tine Madsen.

Dyrlæge Anne Nielsen